PŘÍBĚH PIVA
Proces vaření piva se skládá ze 3 částí. Pokud se ubytujete ve v BEER BARREL HOTEL, stanete se součástí každé z nich.
1/ VARNA
Varnu symbolizuje její designová replika v recepci, kde check in vám zpříjemní ochutnávka našeho piva.
Slad / upravený ječmen / se vaří s vodou v měděných kotlích za účelem získání co největšího obsahu cukru ve výsledném roztoku, který se nazývá sladina. Po oddělení nerozpustných částí sladu /mláto / se přidává chmel pro dosažení hořké chuti a typické vůně. Výsledný roztok se nazývá mladina, který se zchlazuje na zákvasnou teplotu 10°.
2/ SPILKA
Našim hostům nabízíme relaxaci ve vířivých dřevěných vanách s pivní pěnou. Vany mají kohoutky nejen na teplou a studenou vodu, ale také na pivo, které si hosté sami čepuji./ více BER SPA /
Proces výroby piva při kterém se do mladiny přisávají kvasnice, které mění cukr na požadovaný stupeň alkoholu. Kvašení probíhá v otevřených dřevěných kádích po dobu 8-10 dní.- foto kvasná káď
3/ SKLEP
Naši hosté mají unikátní možnost spát v imitaci ležáckých sudů. Na rozdíl od výroby piva jsou sudy temperovány na příjemnou teplotu a hosté si mohou užít všech vymožeností, které nabízejí.
Závěrečná část výroby piva, kdy pivo zraje při nízkých teplotám v dubových sudech po dobu 4-6 týdnů.